Yritystuet valuvat samoille jättiyhtiöille vuodesta toiseen

Perjantai 19.10.2012 - Tero Hongisto


En ole katkera, mutta kumminkin...

Tässähän ei ole mitään järkeä - soitin tästä asiasta joskus aikoinaan YLE:n kun anoin omalle yritykselleni muistaakseni 3000 euron tukea ja sitähän ei tietenkään myönnetty - suuriosa tuista Pohjois-Savossa valuu mutkamäkiin ja viheriöihin - näinkö Suomea rakennetaan ja saammeko täällä kestäviä pienyrityksiä, jotka kantavat matalasuhdanteiden yli? EI NÄIN!

http://yle.fi/uutiset/mot_valtion_yritystuet_vuodesta_toiseen_samoille_firmoille/6288500

Ja täällä kanta-asiakkaat....voi ei.

http://ohjelmat.yle.fi/mot/10_9

täällä on kauniita ajatuksia...

http://www.te-keskus.fi/Public/?nodeid=11552&area=7649&lang=1

Pohjois-Savon ELY-kekus toimintakertomus 2011

http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/pohjoissavonely/Tehtavatjatoiminta/Documents/POS%20ELY_Toimintakertomus%202011%20-%20Pohjois-Savo_lopullinen.pdf

Kauniita sanoja...

http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/pohjoissavonely/Tehtavatjatoiminta/Documents/PS_ELY_strateginen%20tulossopimus_2012-2015.pdf

 

 

Avainsanat: Yritystuet, MOT, Ei näin, pienyritykset jäävät ilman tukia


Kommentit

20.10.2012 12.18  Annikki Reinikainen

Olen aivan samaa mieltä kanssasi, suomalaisille yrityksille ,jotka pysyvät Suomessa kauttaultaan pitäisi tukia antaa. Aikaisemmin veronmaksajan kukkaroista kiertäneet tuet ovat kiertäneet ulkomaille kun yritykset on myyty ulkolaisille ja suomalaisia laitettu kortistoon.Olisi hyvä säätää laki ,jossa määrättäisiin ken tukea saa on yrityksen pysyttävä Suomessa ja maksettava verotkin Suomeen.
Nyt onkin iso työ näitä asioita alkaa parantamaan muuten ollaan hukassa.

9.9.2013 12.28  Tero Hongisto

Kiitos Elisa kommentistasi,

Niin, nyt on asia eika ajankohtainen kun Nokia meni muiden mukana ulkomaille, Yritys yms. tukia Nokiakin on aikoinaan saanut aika paljon. Meneehän tuosta toiminnasta jos jonkinlaista veroakin kait - joku varmaan on nämäkin joskus laskenut. parastaolisi jos tämäkin olisi enenmmän läpinäkyvää kuin nyt.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini