Posti kulkee - vai kulkeeko?

Sunnuntai 21.10.2012 - Tero Hongisto


Niin mihinkä tässä armaassa Suomenmaassa onkaan jouduttu tämä pa-R-Itellan kanssa ja muiden jakelusydeemeiden. Meilläkin oli Länsirannan alueelle sovittu jako p...itellan kanssa ja osalle tuli osalle ei - vikaa/syytä ei siihenkään löytynyt - ei niin millään. Me maksoimme kuitenkin jakamisesta riihikuivia euroja ihan itse. Mistä tämä välinpitämättömyys johtuu - ennen jaetiin posti jalan kymmeniä kilometrejä arkisin ja viikonloppuisin - nyt on asfalttitiet ja turbot ja silti posti ei liiku ja maksaa pirusti. Missä vika?

Postista voi saada hyvää palvelua - ja huonoa. Viimeaikoina hyvä palvelu on ollut kortilla. Posteista on tullut "sekatavarakauppoja" - sieltä alkaa saada kaikkea muuta muttei hyviä postipalveluita. Jos nyt keskittyisivät vain postiin...

Postikonttoreita vähennetään koko ajan ja myös asiamiesposteja. Ennen oli Kuopiossa hyvin PeeÄssän Saleissa yms. postit hyvin tavoitettavissa - nyt on posteja vain useiden kilometrien päässä toisistaan - vanhukset, lapset ja autottomat eivät tavoita enää posteja. Jakeluautomaatit ovat kuulemma ratkaisu - hui - hai!

Kannattaisin että postin nimeksi palautetaan POSTI  ja he keskittyvät siihen toimintaan ja valtio ottaa sen takaisin huostaansa - Posti Pekka Vennamo teki mitä teki, mutta v-...uiksi meni ja jos on mennyt kunnolla vikaan voi sen myöntää ja tehdä korjausliikkeen.

Toinen ongemalapsi on autokatsastukset.....mutta siitä toisen kerran. Hyvää yötä!

Hauskaa vaaliaikaa Teille kaikille!

Tero Hongisto

Avainsanat: Posti, Itella, jakeluyhtiöt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini