Posti kulkee - vai kulkeeko?

Sunnuntai 21.10.2012 - Tero Hongisto

Niin mihinkä tässä armaassa Suomenmaassa onkaan jouduttu tämä pa-R-Itellan kanssa ja muiden jakelusydeemeiden. Meilläkin oli Länsirannan alueelle sovittu jako p...itellan kanssa ja osalle tuli osalle ei - vikaa/syytä ei siihenkään löytynyt - ei niin millään. Me maksoimme kuitenkin jakamisesta riihikuivia euroja ihan itse. Mistä tämä välinpitämättömyys johtuu - ennen jaetiin posti jalan kymmeniä kilometrejä arkisin ja viikonloppuisin - nyt on asfalttitiet ja turbot ja silti posti ei liiku ja maksaa pirusti. Missä vika?

Postista voi saada hyvää palvelua - ja huonoa. Viimeaikoina hyvä palvelu on ollut kortilla. Posteista on tullut "sekatavarakauppoja" - sieltä alkaa saada kaikkea muuta muttei hyviä postipalveluita. Jos nyt keskittyisivät vain postiin...

Postikonttoreita vähennetään koko ajan ja myös asiamiesposteja. Ennen oli Kuopiossa hyvin PeeÄssän Saleissa yms. postit hyvin tavoitettavissa - nyt on posteja vain useiden kilometrien päässä toisistaan - vanhukset, lapset ja autottomat eivät tavoita enää posteja. Jakeluautomaatit ovat kuulemma ratkaisu - hui - hai!

Kannattaisin että postin nimeksi palautetaan POSTI  ja he keskittyvät siihen toimintaan ja valtio ottaa sen takaisin huostaansa - Posti Pekka Vennamo teki mitä teki, mutta v-...uiksi meni ja jos on mennyt kunnolla vikaan voi sen myöntää ja tehdä korjausliikkeen.

Toinen ongemalapsi on autokatsastukset.....mutta siitä toisen kerran. Hyvää yötä!

Hauskaa vaaliaikaa Teille kaikille!

Tero Hongisto

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Posti, Itella, jakeluyhtiöt